Miranda Wolf Fotografie » zwanger, newborn, familie en gezinsfotografie

Tweelingshoot in ziekenhuis Zwolle Isala

Regelmatig mag ik foto`s maken voor geboortekaartjes. Meestal kom ik dan op dag 2 bij de ouders aan huis zodat de foto`s diezelfde dag nog naar de drukker kunnen. Bij Lauren en Jullia verliep het op een andere manier. Zij werden eind augustus al geboren en verbleven al die tijd in het Isala ziekenhuis in Zwolle. De foto`s voor hun geboortekaart maakte ik daardoor wat later dan gebruikelijk. We moesten eerst groen licht hebben dat de beide meisjes stabiel genoeg waren. In een apart kamertje in het ziekenhuis mocht ik de foto`s maken. Ik had alles goed voorbereidt zodat de shoot soepel zou verlopen. Een kacheltje mee, goed doorgesproken welke photoprops we zouden gebruiken en in welke kleurstelling. Ik had alleen geen oudroze bloem. Maar lang leve photoshop! Omdat ik van grote broer Vince destijds ook de geboortekaart foto mocht maken moest het geboortekaartje van Lauren en Julia daar bij aansluiten.

De meisjes waren natuurlijk nog heel klein en Jullia kreeg zelfs sondevoeding, maar wat waren ze schattig en lief en mooi! Ik viel als een blok voor ze!

Ze hebben het half uurtje dat ik er was alleen maar geslapen en Jullia lachte zelfs een aantal keer. Wat was ik blij dat ik dat lachje heb mee kunnen pakken! Onder de witte doeken waarin ik ze gewrapt had hadden ze gewoon een lang broekje en sokjes aan. Heerlijk warm! Zoals altijd staat newborn safety bij mij voorop. Het verplegend personeel was daardoor ook gerustgesteld. Het mooiste compliment is dat zij zo enthousiast over mijn werk waren dat ze mijn naam genoteerd hebben. Heel waardevol!

Afgelopen vrijdag bracht de vader van Jullia en Lauren mij het geboortekaartje met de foto`s van zijn dochters er op. De foto met het lachje waarbij ze samen in de witte schaal liggen en de solo foto`s zijn gebruikt voor het geboortekaartje. Op zulke momenten besef ik hoe zo`n mooi vak ik heb.

Love en liefs, Mir

tweelingshoottweelingshootfoto geboortekaartje tweelingfoto geboortekaartje tweeling