Fotoshoot Hardenberg Loozen

Een shoot met vier kleine kinderen is altijd een hele uitdaging, maar die uitdaging ga ik graag aan <3 Omdat je bij mij gewoon heerlijk ongedwongen kind kan zijn. Omdat ik liever een tijdsdocument vast wil leggen gevuld met ECHTE momenten. Want als je later groot bent weet ik zeker dat dat de plaatjes in je hoofd zijn die er toe doen, die je herinneren aan je kindertijd waarin je opgroeide tussen je broers en zusje. Omringt door de liefde van je ouders. En dat is wat ik vast wil leggen, of het nu een newbornshoot is, een gezinsshoot of een loveshoot. Liefde is de basis van alles.

Love, Mir

Miranda Wolf.nl fotograaf Hardenberg – Dedemsvaart – Zwolle en omgeving

gezinsshoot Loozenkinderfotografie LoozenZwieseworkshops miranda wolfmama met zonenpap met dochterGrooet gezinZwiese LoozenkindertijdLoozenZwiesefamilieshoot Loozenloveshoot loozenfotoshoot Loozenbroertjes Loozen

UA-123531755-1