Fotoshoot met je gezin

Ik weet dat iedereen druk, druk, druk is. Ik weet dat er momenten zijn dat je als gezin allemaal je eigen weg gaat. Ik weet dat ook jij zegt of denkt: we moeten als gezin ook een fotoshoot gaan plannen! Maar in de drukte van alle dag komt dit er dan weer niet van. En vaak ook zie je voorbeelden van stijve fotoshoots waarbij alles teveel in scène is gezet. Waarop je ziet dat iemand een nep lach heeft. Waarop je ziet dat t eigenlijk helemaal niet zo`n ontspannen shoot was. Maar stop! Er is goed nieuws! Want nu kom ik in beeld:)

Mijn stijl van fotograferen is ongedwongen, puur en liefdevol. Ik wil de liefde van jullie gezin vastleggen op een manier waarbij iedereen zichzelf mag zijn. Natuurlijk stuur ik jullie aan en help ik jullie door de sessie heen. Dit gebeurd eigenlijk al voor de shoot zelf. Vanaf t moment dat jullie mij kiezen als fotograaf hebben we contact over bijvoorbeeld kledingkeuze. Willen jullie naar een natuurgebied of willen jullie naar een zandvlakte? Locaties kunnen zo bepalend zijn voor kledingkeuze. En de kleding zelf geeft absoluut een meerwaarde voor het totaalbeeld.

Dan nog een heel belangrijk iets: tijdstip van de dag. Ik fotografeer t allerliefst met het mooiste licht van de dag. Dit betekend dat ik of heeeel vroeg in de ochtend fotografeer of 2 uur voor zonsondergang. In Amerika is dit heel gebruikelijk om te doen maar hier in Nederland vinden mensen dit soms nogal lastig. Dit hoeft echt niet hoor! De shoot zelf duurt ongeveer 60 minuten en als jij zorgt dat de jongsten hun middagslaapje wat later in de middag hebben gedaan zul je zien dat t echt geen probleem is:) Bovendien is er altijd tijd voor een lekker koekje of om wat te drinken. De kindjes hebben soms ook even “pauze” wanneer ik jou en je lief vast leg. Of wanneer ik solo foto`s maak. En zoals ik al zei: alles is ongedwongen!

Ik fotografeer in de avonden op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag avond. We prikken altijd 2 datums zodat we 1 datum als backup hebben ( als het heel hard waait of regent) Een bewolkte dag juich ik toe!

Wil je ook blijvende herinneringen maken die voor altijd bewaard zullen blijven? Maak dan een afspraak en mail me op miranda@mirandawolf.nl

Love, Mir

gezins shootkinderfotografiefotoshoot

UA-123531755-1