Fotoshoot op de boerderij tussen de klavertjes.

Wanneer je dagelijks tussen de koeien, pony`s en paarden zit en je echt een persoonlijke tint aan een fotoshoot wil geven kies dan voor een shoot aan huis. Ik neem je mee op reis in je eigen achter tuin en in dit geval het weiland vol klavertjes . De mensen die mij kennen weten dat een klavertje mijn gelukssymbool is. Ik heb er zelfs een gouden ring van laten maken die ik echt nooit af zal doen. Klavertjes staan voor warmte, liefde, dankbaarheid en geluk. En al die ingrediënten waren aanwezig tijdens de shoot! De avondzon scheen fantastisch op de paardenvachten. Alle dieren werkten mee ( de koe maakte het nog even spannend;) en kleine Bente  ,die mocht opblijven vanwege de golden hour shoot, is zo`n sprankelend meisje!

Wat heb ik genoten: lieve familie, geniet van jullie foto`s!

Liefs,  Mir Miranda Wolf fotografie DEDEMSVAART – ZWOLLE en omgeving

koeienshootvader en dochter shootmeisje met hondmeisje op ponypaardenshootgeiznsshootkusje voor mamabuitenshoot dedemsvaartgezinsshootmiranda wolfpaardenshootpony shootpaardenshootboerderij shootboerderijshootpaardenshootatelier strick