Gezinsshoot in najaarstinten

De najaarstinten van deze gezinsshoot matchen zo mooi bij alle kleuren van de natuur. Ik ben blij dat terra, oker en olijfgroen helemaal in het modebeeld van nu past want dit zijn tijdloze kleuren die eigenlijk in de meeste interieurs passen. Want ik blijf het zeggen: wanneer je kiest voor een professionele fotograaf kies dan ook voor professionele afdrukken! Onze afdrukken zijn maar liefst 100 jaar kleurecht en wij plakken de foto`s standaard op zuurvrij karton waardoor er geen glas in onze lijsten hoeft! Yeah!

Samen met Rick Peters van ATELIER STRICK maken we unieke handgemaakte lijsten die je vast wel eens bent tegen gekomen op social media. Of beter nog: hebt zien hangen bij iemand aan de wand 🙂 Benieuwd naar onze lijsten? Klik dan hier.  We kunnen ook custom made lijsten of spiegels maken. Rick en ik denken altijd met jullie mee, omdat jullie het allerbeste verdienen!

Liefs, Mir

Miranda Wolf fotografie fotograaf Dedemsvaart en omgeving Einsteinstraat 1 Dedemsvaart

Atelier Strick / Rick Peters Einsteinstraat 1 Dedemsvaart

gezinsshoot beerzebultenatelier strickgezinsshoot beerzebultengezinsshoot beerzegezinsshoot beerzekinderfotografie beerzebultenbeerzebultenspeeltuin beerzegezinsfotograaf ommenloveshoot beerzekinderfotograaf ommenfotograaf dedemsvaartatelier strickgezinsfoto coevordengezinsshoot Beerzebulten