Miranda Wolf Fotografie » newbornfotografie, familie- gezin en loveshoots, trouwerijreportages, fotogeschenken en workshops

Miranda Wolf fotografie is afwezig van za 4 augustus – zondag 19 augustus

en alleen bereikbaar via app: 0622684455

of via fb privébericht ( Miranda Wolf foto)

 

 

 

Hoera! Prinsesje Rilaiza is 1 jaar! En wat mocht ik haar vaak fotograferen het afgelopen jaar. Haar newborn foto hangt op 80 cm rond bij mij in de studio in Dedemsvaart. Dat is nog steeds 1 van mijn favoriete newborn foto`s. Voor haar sitters sessie maakten we te schattige beelden van Rilaiza in een witte schaal, op een ministoeltje en met verschillende jurkjes aan. Voor haar eerste verjaardag wilde haar mama graag een cakesmash fotoshoot want Rilaiza is dol op eten! In een allerliefst 1 jaar rompertje en een prinsessen tule rokje met daarbij als thema bloemen fotografeerde ik de cakesmash sessie. Wil jij ook zo`n sessie voor je kindje? Neem dan contact op, er zijn diverse combi`s mogelijk. Bijvoorbeeld alleen een cakesmash of een aantal gewone foto`s en daarna de cakesmash of ook nog een paar foto`s met papa en mama erbij.

love, Mir www.mirandawolf.nl fotograaf Dedemsvaart – Zwolle – en omgeving

cakesmash dedemsvaartcakesmash dedemsvaartdorgelocakesmash dedemsvaartcakesmash shootcakesmash collage

Met Jeffrey en Marjolijn ging ik naar Ommen – Lemele en de Lemeleberg voor hun loveshoot. Ze wandelen regelmatig op die plek en kozen daarom deze locatie uit voor de shoot. Omdat het een heerlijke, warme zomeravond was begonnen we pas rond 19.30 met shooten. Onderweg kwamen we langs een oude vervallen boerderij en omdat Jeffrey loonwerker is vond ik het extra leuk om daar te beginnen met de shoot. De eerste beelden waren al veelbelovend! Ze zijn zo leuk en lief samen 🙂

Op de Lemeleberg raakten we ondanks de vele mieren en de prikkelstruikjes niet uitgepraat over het mooie licht en het uitzicht. Op 1 van de foto`s krijg ik gewoon het gevoel alsof we ergens in het buitenland zijn. Waanzinnig!

Omdat ik op de heenweg al wat fotoplekjes in Ommen had gescout besloten we om daar de loveshoot af te ronden. Toen we op de bewuste plek aankwamen bleek dat de zon daar te laag was dus we reden om het veldje heen. Wat was onze verbazing groot toen we een prachtig veld zagen met witte bloemen! Ook hier kon ik mijn hart ophalen. Het was echt een avond vol liefde, dankjewel Marjolijn en Jeffrey voor de gezelligheid onderweg en tijdens de shoot.

Love, Mir

loveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootcanvas box

Op de boerderij van Jeroen en Marleen had ik nog uren kunnen blijven shooten, wat wonen ze daar mooi met hun kinderen! Ik vind shoots aan huis enorm leuk omdat je daardoor zulke persoonlijke beelden krijgt. Rondom de boerderij spotte ik meteen een berg oud hout waarvan een ander zou denken: wat moet je daar nu mee? Nou, voor mij de perfecte achtergrond voor de setting waarbij de meiden van Marleen en de jongens van Jeroen met 8 rottweiler pups op de foto gingen.We moesten af en toe even wachten omdat de zon telkens doorbrak. Dit viel nog niet mee met al die onstuimige hondjes die telkens wilden ontsnappen. Maar het is gelukt! Ze poseerden als ware fotomodellen:) Verder mocht ieder kind kiezen met welke hond ze op de foto wilden. Zo leuk! Kijk maar eens naar alle liefde die de foto`s uitstralen.

Daarnaast maakte ik gezinsfoto`s, foto`s van Jeroen en Marleen samen en foto`s met het kalfje. Ik heb genoten van deze shoot, leuk ook dat ik even aan het boerenleven mocht proeven. Dankjewel voor de gastvrijheid Marleen en Jeroen!

Ik hoop dat deze foto`s jullie hart verwarmen! Love & liefs, Mir  www.mirandawolf.nl Dedemsvaart

rottweiler pupboerderijshootboerderijshootloveshootloveshootpupspupsmiranda wolf fotografielove mirboerderijshootdierenliefdedierenliefderottweiler puprottweiler pupboerderij shootrottweilerboerderijshoothondenshoot