Miranda Wolf Fotografie » zwanger, newborn, familie en gezinsfotografie

Op de boerderij

Op de boerderij van Jeroen en Marleen had ik nog uren kunnen blijven shooten, wat wonen ze daar mooi met hun kinderen! Ik vind shoots aan huis enorm leuk omdat je daardoor zulke persoonlijke beelden krijgt. Rondom de boerderij spotte ik meteen een berg oud hout waarvan een ander zou denken: wat moet je daar nu mee? Nou, voor mij de perfecte achtergrond voor de setting waarbij de meiden van Marleen en de jongens van Jeroen met 8 rottweiler pups op de foto gingen.We moesten af en toe even wachten omdat de zon telkens doorbrak. Dit viel nog niet mee met al die onstuimige hondjes die telkens wilden ontsnappen. Maar het is gelukt! Ze poseerden als ware fotomodellen:) Verder mocht ieder kind kiezen met welke hond ze op de foto wilden. Zo leuk! Kijk maar eens naar alle liefde die de foto`s uitstralen.

Daarnaast maakte ik gezinsfoto`s, foto`s van Jeroen en Marleen samen en foto`s met het kalfje. Ik heb genoten van deze shoot, leuk ook dat ik even aan het boerenleven mocht proeven. Dankjewel voor de gastvrijheid Marleen en Jeroen!

Ik hoop dat deze foto`s jullie hart verwarmen! Love & liefs, Mir  www.mirandawolf.nl Dedemsvaart

rottweiler pupboerderijshootboerderijshootloveshootloveshootpupspupsmiranda wolf fotografielove mirboerderijshootdierenliefdedierenliefderottweiler puprottweiler pupboerderij shootrottweilerboerderijshoothondenshoot