Miranda Wolf Fotografie » zwanger, newborn, familie en gezinsfotografie

Loveshoot Ommen

Met Jeffrey en Marjolijn ging ik naar Ommen – Lemele en de Lemeleberg voor hun loveshoot. Ze wandelen regelmatig op die plek en kozen daarom deze locatie uit voor de shoot. Omdat het een heerlijke, warme zomeravond was begonnen we pas rond 19.30 met shooten. Onderweg kwamen we langs een oude vervallen boerderij en omdat Jeffrey loonwerker is vond ik het extra leuk om daar te beginnen met de shoot. De eerste beelden waren al veelbelovend! Ze zijn zo leuk en lief samen 🙂

Op de Lemeleberg raakten we ondanks de vele mieren en de prikkelstruikjes niet uitgepraat over het mooie licht en het uitzicht. Op 1 van de foto`s krijg ik gewoon het gevoel alsof we ergens in het buitenland zijn. Waanzinnig!

Omdat ik op de heenweg al wat fotoplekjes in Ommen had gescout besloten we om daar de loveshoot af te ronden. Toen we op de bewuste plek aankwamen bleek dat de zon daar te laag was dus we reden om het veldje heen. Wat was onze verbazing groot toen we een prachtig veld zagen met witte bloemen! Ook hier kon ik mijn hart ophalen. Het was echt een avond vol liefde, dankjewel Marjolijn en Jeffrey voor de gezelligheid onderweg en tijdens de shoot.

Love, Mir

loveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootcanvas box