Miranda Wolf Fotografie » zwanger, newborn, familie en gezinsfotografie

Jeroen en Annely gaan trouwen

Jeroen en Annely mailden mij eind 2016  met de vraag of ze langs mochten komen omdat ze een trouwfotograaf zochten voor hun trouwdag op 16 -6-2017. In eerste instantie had ik op die datum een trouwopdracht staan maar deze was net opgeschoven naar een week later. Al tijdens ons eerste gesprek hadden we een klik en gaven Jeroen en Annely aan dat ze heel graag wilden dat ik hun trouwfotograaf zou worden. Dat is altijd zo goed om te horen! Jeroen en Annely zijn zo leuk en lief samen!

Omdat ze heel graag foto`s wilden om te gebruiken voor de trouwkaart planden we een datum in voor een love shoot. In eerste instantie wilden we naar het Engelsche werk in Zwolle gaan maar op basis van het licht en rekening houdende met de kleurtinten die Jeroen en Annely kozen voor de kaart kozen we samen voor een locatie dichter bij huis. Ik houd van mensen die zo flexibel zijn:)

Tijdens de shoot merkte ik nog meer wat een fijne mensen ze zijn, ze gaven zich vol overgave over aan mij. Dit moesten we heel mooie foto`s worden!

Gister zag ik het eindresultaat afgedrukt op een prachtige, persoonlijke trouwkaart. Maar liefst 3 foto`s hebben ze gebruikt, de allermooiste op de voorkant.

Lieve Annely en Jeroen, ik verheug me nu al op jullie trouwdag!

love, Mir