Miranda Wolf Fotografie » zwanger, newborn, familie en gezinsfotografie

Heb jij een spiegelreflexcamera cadeau gekregen of gekocht? Wil je met deze camera leren fotograferen zonder de automatische knop? Wil je leren wat ISO, sluitertijd, diafragma en witbalans zijn? Wil je diverse tips ontvangen over het gebruik van licht binnen en buiten? DAN IS DIT DE WORKSHOP VOOR JOU!

NIEUWE DATA VOOR BEGINNERS!!!  workshop fotografie

 

Als professioneel fotograaf help ik jou graag op weg.
In een kleine groep van maximaal 5 personen, gaan we aan de slag met theorie en praktijk. In Jip-en-Janneke taal gaan we samen de camera van de automatische stand halen. Het doel van deze workshop is om te leren fotograferen zonder de automatische knop, zodat je een beter fotoresultaat krijgt.

Deze workshop is speciaal voor degenen die de basisvaardigheden beter willen beheersen, en daarbij tips & tricks willen ontvangen over het fotograferen van bijvoorbeeld hun eigen kinderen binnen en buiten.

Duur: 9.00 – 15:30
Locatie: Mijn aan huis studio te Dedemsvaart ( Asterstraat 1)
Aantal cursisten:  maximaal 5
Inclusief: Koffie, Thee, Lunch, Naslagwerk
Prijs: € 100,- p.p.

Dagindeling:
Theorie 9.00  – 12:00
We starten in de ochtend met de theorie. In kleine stappen leg ik de basisvaardigheden ISO, sluitertijd, diafragma en witbalans uit.  Ik help jullie met het instellen van de camera op de manuele stand . Het meenemen van je spiegelreflex camera en handleiding is daarom een must.
Waar moet je op letten als je in huis mooie foto’s van je kinderen of je huisdier wilt maken? Het aanwezige licht speelt hier een hoofdrol in.
Je wilt buiten de mooiste foto’s schieten tijdens een dagje weg, op vakantie of gewoon in de tuin. Hoe ga je om met de weersomstandigheden? Hoe krijg je meerdere mensen scherp op de foto? Knijpende oogjes en schaduw in het gezicht: hoe voorkom je dat?

Lunch 12.00 – 12.45 

Praktijk 13.00 – 14.30
We oefenen op elkaar in de studio en buiten op mijn terras (mits het droog is), wat we geleerd hebben tijdens het theorie gedeelte in de ochtend.
Ik heb tijd om iedereen individueel op weg te helpen met de instellingen van zijn of haar camera.
Ik laat jullie de valkuilen zien m.b.t. licht en hoe je beter op je camera je resultaten kunt beoordelen.

Evaluatie 14.00 – 15.30
We evalueren de dag door een aantal foto’s na te bespreken in photoshop. Ook laat ik zien hoe je een foto kan verkleinen voor social media. Je ontvangt een mooi naslagwerk, zodat je thuis alles rustig nog eens kan nalezen.

 

wil je meer informatie of je aanmelden?  klik HIER