Zwanger shoot buiten en in de studio

Dezelfde personen, dezelfde fotograaf, dezelfde dag… maar wat een verschil in sfeer als je kijkt naar de buitenshoot en naar de studioshoot. En ik kan niet kiezen waar mijn hart meer naar uit gaat… Het beste is wanneer je zwanger bent en twijfelt over buiten of binnen, om voor jezelf na te gaan welke settings het meest bij jullie passen. Kies je boho, ongedwongen, aardetinten en een vleugje vintage? Kies dan voor de buitenshoot.

Houd je van artistiek, bloot, puur? Dan adviseer ik een studioshoot.

En je kan natuurlijk ook altijd ( tegen meerprijs) zoals Michelle en Wieger gedaan hebben zowel de buiten als binnen shoot nemen. Want een zwangerschap kan je nooit meer overdoen!

Tijdens deze Corona tijden neem ik de 1,5 meter in acht en was ik regelmatig mijn handen etc. Bij mij in de studio verzorg ik NOOIT 2 shoots vlak achter elkaar. Als jullie het prettig vinden kan ik een mondkapje dragen en handschoenen aan doen.

Alle liefde, MIR

zwanger shoot buiten
zwangershoot oud roze jurk

zwangershoot overijssel
vinatge styl zwangershoot
zwangerschap jurk boho
zeemeermin jurk zwangershoot
boho jurk zwangersessie
buitenshoot zwanger
miranda wolf zwangershoot
studio zwangershoot
studio zwangershoot 2
duo zwangershoot studio
papa met baby buik
zwanger artistieke foto
pure zwangerschapsfoto
atelier strick